Alegeri locale Arad

Publicat in: Comunicate

Alternativa De Vest: Nu putem să nu observăm că pe cum ne apropiem de alegerile locale, scena politică devine mai animată și mai populată doar că, din păcate gustul pe care îl simțim este unul amar. De la distanță se poate desluși un tipar, o matriță, o scenă pusă în joc de actualul primar al orașului nostru. Rând pe rând mai mult sau mai puțin pompos, își anunță candidaturile la funcția de primar al Aradului, personaje care toate, fără excepție, sunt legate de primarul Falcă.

Unii au făcut parte din același partid cu edilul, schimbând taberele după interesele lor meschine, alții au fost șefi de campanii electorale ale aceluiași conducător iubit și, să nu uităm, mai sunt candidați care sunt protejați ai lui Falcă.

Uitându-ne la acest decor trist, la firele invizibile atașate candidaților care fire, toate duc spre un singur punct undeva la etajul întâi al clădirii palatului administrativ în biroul primarului Falcă, privind la modul în care aceste piese de șah sunt poziționate și mutate în funcție de necesitățile personajului principal, nu putem să nu ne revoltăm și să rămânem pasivi la acest spectacol grotesc oferit cetățenilor Aradului.

Ne-am săturat de aceste jocuri, noi vrem politică curată și cinstită, nu vrem alianțe și asocieri, nu vrem compromisuri, nu mai vrem în politică, persoane obscure care, ocupând la un moment dat o funcție în sistem, au demonstrat ceea ce pot face prin activitatea sau inactivitatea lor.

Noi, cei de la Alternativa De Vest, am luat decizia de a nu face absolut niciun compromis, nicio alianță, am luat decizia de a nu alerga după voturile oamenilor ci de a le oferi o alternativă la sceneta pusă în joc de unicul, inconfundabilul și irepetabilul, Falcă Gheorghe.

Noi vom fi consecvenți dezideratului nostru încă de la început astfel că, la alegerile locale cât și la cele parlamentare, Alternativa De Vest va avea candidați proprii. În ceea ce privește candidatura la funcția de primar al Aradului, așa cum s-a anunțat deja, eu voi fi candidatul partidului Alternativa De Vest.

Lasa un comentariu


Poti sa folosesti aceste marcaje si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*