Anunţ candidatură Primăria Arad

Publicat in: Comunicate

Sigla Alternativa De VestÎn urma unei analize atente a jocurilor politice şi a persoanelor care şi-­au anunţat candidatura la postul de Primar al Oraşului Arad, am decis împreună cu colegii mei din Alternativa De Vest să nu particip la jocul mizer, la mascarada pe care actualul primar Falcă Gheorghe a gândit­-o şi a pus-­o în practică, astfel că Alternativa De Vest participă cu listă completă la alegerile pentru Consiliul Local al Municipiului Arad alegând să nu mă înscriu la lupta pentru funcţia de primar.
Lupta este una sterilă, niciunul din contracandidații lui Falcă nu au nimic de spus şi nu cunosc mai nimic despre administrația publică, nu au planuri sau un program pentru Arad. Cu toții îl protejează pe Falcă şi evită să îl supere cu vreo afirmație mai serioasă. Practic avem impresia că totul este o glumă proastă iar ţinta sunt cetățenii aradului. Peste toate, sistemul pe care atât Falcă cât şi Căprar l-au agreat, cel al alegerilor într­-un singur tur nu dau posibilitatea unei schimbări.
În aceste împrejurări şi condiții am decis să ne concentrăm resursele asupra organismului care contează şi anume Consiliul Local Arad şi nu asupra unei singure persoane, aceasta fiind capacitatea financiară actuală de care ADV dispune. Nu sprijinim niciunul dintre candidații la fotoliul de primar.

Vă îndemnăm pe toți să ieşiţi la vot pe data de 5 iunie, să votaţi pentru că votul este arma voastră împotriva lor, pentru că doar voi puteți face diferența !

Lasa un comentariu


Poti sa folosesti aceste marcaje si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*