„Cârdăşia PSD-PNL”

Publicat in: Atacuri la baioneta

BLAT PSD-PNL (PDL)o certitudine și la Compania de Apă Arad !
Intervenţia Ministerului Fondurilor Europene, la cererea prefectului, în scandalul de la Compania de Apă dovedeşte încă odată „cârdăşia PSD-PNL”. La Arad megapartidele coabitează pentru folosirea societăţilor din subordinea Primăriei şi Consiliului Judeţean pe post de puşculiţe proprii.

blat1-e1407763382640psd-pnl-blatOrice ar fi, nu putem spune că nu există consens politic la Arad. Oamenii politici chiar se înțeleg spre binele cetățeanului. Doar așa se poate păstra la conducerea Companiei de Apă cea mai eficientă echipă pe care Aradul a avut-o după 1990. În timp record, Prefectura PSD – istă a obținut documente de la conducerea centrală PNL – istă, că schimbarea echipei de conducere a Companiei de Apă Arad (care nu e clar ce orientare are, dar noi suspectăm că e un conglomerat de de toate, după interesul de moment), ar putea afecta un proiect aflat în derulare putând rezulta chiar pierderea unei finanțări colosale ! Doar la noi se putea întâmpla așa ceva ! Șantajul alianței PSD – PNL nu poate fi oprit. Noi cetățenii chiar nu contăm în jocurile acestea murdare?! Probabil, în curând, vom afla că nici conducerea CET -ului nu se poate schimba din motive similare sau, și mai convenabil, consiliul local ar putea să trebuiască să rămână în funcție (împreună cu primarul) până la restituirea creditelor contractate de Municipiul Arad.

Trăim într-o țară în care nu există reguli, în care politicienii noștrii nu au bun simt și nici un dram de onoare, într-o țară în care cuvântul unui politician nu înseamnă absolut nimic, în care jurământul consacrat de CONSTITUȚIE ”Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român ” este o glumă pentru toți aleșii noștrii.

Arădenii trebuie să facă ceea ce au mai făcut și în trecut, să se mobilizeze și să facă schimbarea, să arate că și ei au ceva de spus în toată această mascaradă.

TAGS: ,

Lasa un comentariu


Poti sa folosesti aceste marcaje si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*