Partidul Alternativa De Vest a fost înființat în mod oficial.

Publicat in: Comunicate

Primul partid din România care își propune o dezvoltare la nivel regional.

Poza grup partial Alternativa De Vest

Ideea acestui partid nu este de a se situa la dreapta sau la stânga ci a se poziționa cu totul în afara spectrului politic actual, a promova soluții și nu doctrine, soluții pentru Arad, soluții pentru cetățenii acestui oraș. Alternativa De Vest este o idee, o speranță, este arma noastră, a celor care nu avem pile și relații, a celor care încă credem că se poate face o schimbare pentru noi și pentru copiii noștri.

Cu acest crez vom merge mai departe și vom lupta, nu pentru putere, nu pentru posturi, ci vom lupta pentru viitorul în care copii noștri vor dori să rămână în această țară, să poată să stea cu capul sus în țara noastră, în orașul nostru.

Jurăm să nu facem niciun compromis și nicio alianță, să promovăm și să susținem interesul arădenilor și a cetățenilor țării, jurăm să nu punem interesul personal deasupra interesului public.

Acesta e jurământul nostru față de cetățeni și nu intenționăm să îl încălcăm. Vom susține orice proiect bun pentru Arad indiferent de partidul sau persoană care îl inițiază și vom arăta în mod public, cu argumente, toate derapajele politicienilor actuali.

13 Comments

 1. Cosmin
  martie 23, 2016

  Lasa un raspuns

  Păcat că aveți ATEI în rândurile voastre. În rest numai de bine .

  • Ovidiu
   martie 25, 2016

   Lasa un raspuns

   Discriminarea religioasă nu trebuie să fie prezentă într-o societate care a evoluat. Din acest motiv vă spun cu părere de rău că nu sunt de acord cu mesajul dumneavoastră nefiind relevant din punctul meu de vedere. Cred că trăim vremurile în care trebuie să trecem peste prejudecăţile superficiale născute din crezul personal. Omul este capabil să accepte, să tolereze şi chiar să iubească semenii săi chiar dacă sunt diferiţi. Împărţirea oamenilor în categorii (credincios, religios, ateu) nu face decât sa fragmenteze societatea, în condiţiile în care toţi suntem egali şi toţi avem aceleaşi drepturi.
   Mulţumim pentru observaţie.

 2. cosmin
  martie 24, 2016

  Lasa un raspuns

  Nimic clar și la obiect! !Cam evaziv așa !!Nu aveți în program ceva serios pt a atrage atenția! !

  • Ovidiu
   martie 25, 2016

   Lasa un raspuns

   Scopul nu este de a atrage atentia ci de a ne concentra pe lucruri care se pot realiza. Din acest motiv lucram constant la proiecte iar aceasta munca personal cred ca valoreaza mai mult decat 1000 de promisiuni care nu se vor materializa niciodata. Am avut parte pana acum de multe promisiuni, parte din ele nu s-au materializat niciodata, alta parte s-a materializat insa partial, total sau in cele mai multe cazuri prost.
   Aşteptăm însă sugestii iar daca credeţi că se pot face mai multe vă aşteptăm alături de noi unde putem lucra ca o echipă.
   Mulţumim pentru feedback.

 3. dumitrescu ioan
  martie 24, 2016

  Lasa un raspuns

  \Cele declarate sunt o promisiune pentru viitorul orasului si al locuitorilor .Sa va ajute Dumnezeu si poate aradenii se vor trezi.

  • Ovidiu
   martie 25, 2016

   Lasa un raspuns

   Vă mulţumim pentru mesajul adresat. Promisiunea vine împreună cu responsabilitatea. Noi ne asumăm responsabilitatea pentru lucrurile în care credem şi pe care dorim să le infăptuim.

 4. ion
  martie 25, 2016

  Lasa un raspuns

  Vad in fotografie un grup de tineri, intre 20-35 de ani. Pina la varsta asta nu prea realizezi multe in viata, nici in familie, nici in societate. De ce as avea incredere ? Ponta, Sova,Constantin,, madam Ritzzi, R Anastase, etc…nu erau si ei tineri ? Cu ce ne-am ales de pe urma lor ?. Si la Arad au incep[ut cariera unii , de foarte tineri, in politica, si… Tineretea nu este un merit, o realizare personala. In plus impulsivitatea, reactiile rapide,, chiar divorturile sint mai des intalnite la tineri. Pentru politica sint necesari oameni maturi, care au realizat ceva in viata, macar pentru ei, daca si nu pentru societate e o parere. In plus,partidele locale sint si pasagere si fara prea mareimpact,

  • cetățean arădean
   aprilie 2, 2016

   Lasa un raspuns

   Toti oamenii dați ca exemplu de dumneavoastră au fost avut ca mentori oameni corupți care i-au propulsat în față pentru a masca unele afaceri dubioase, eu nu sunt membru și nici simpatizant al Alternativei De Vest, dar până în prezent sunt singurii care nu știu să aibă în spate un trecut pătat, și eu prefer ceva curat decât ceva murdar

 5. Mircea
  martie 25, 2016

  Lasa un raspuns

  Domnul Ion, numele meu este Peres Ioan Mircea si sunt unul din membrii fondatori ai Alternativei De Vest. Am 37 de ani deci peste varsta aproximata de dumneavoastra. Ca pregatire sunt jurist si practic in cadrul propriei mele societati de asistenta juridica. Ca si pregatire profesionala pot sa va spun ca am ocupat functia de consilier juridic in cadrul Primariei Arad, Serviciul Juridic Contencios, o perioada de 8 ani. In acest mod am acumulat experienta indispensabila oricui doreste sa acceada in administratia publica. Am fost lider de sindicat al tuturor angajatilor din Primaria Arad si am refuzat orice joc si orice oferta venita de la conducere in detrimentul celor pe care i-am condus din postura de lider. Am parasit de mai bine de 5 ani Primaria timp in care am activat cu succes in domeniul privat reusind ca doar din munca mea, dupa plata taxelor si impozitelor sa imi construiesc o casa si tot ceea ce mai aveam nevoie. Am doi copii, un baietel de 6 ani si o fetita de 4 ani si am decis ca nu acesta e viitorul pe care il vreau pentru copiii mei. Acela a fost momentul in care am decis sa intru in politica. Am langa mine, dupa cum ati sesizat, un grup de tineri care sunt animati de cele mai bune intentii si care, la fel ca mine au dovedit ca se pot descurca fara probleme fara contracte cu dedicatie de la Primarie sau de la statul roman Nu avem pe absolut nimeni in spate si nu avem interese ascunse. Pot sa va garantez ca niciunul din candidatii la Primaria Arad nu cunosc administratie si nu ar face fata la o discutie despre acest subiect. Trebuie sa cercetati si sa analizati inainte sa judecati. Eu va stau la dispozitie oricand pentru a putea sa va confirm cele aratate mai sus. Pot deasemenea sa va confirm ca cea mai mare parte din colegii mei sunt oameni care stau pe propriile picioare si care au realizat in viata ceea ce un om ar trebui sa realizeze. Daca punem lucrurile de la inceput asa cum le puneti dumneavoastra, vom alege mereu oameni cunoscuti, oameni de afaceri sau oameni care practica profesii respectabile, reprezentanti ai partidelor clasice dar care nu au absolut niciun fel de pregatire si nu au nicio experienta in administratie, oameni care raspund unor comenzi de la centru sau la comenzile celor care i-au promovat. Trebuie sa cercetati atent omul din perspectiva experientei sale si nu sa catalogati ab initio orice persoana care chiar incearca sa faca ceva pentru orasul Arad.

 6. Ela
  martie 26, 2016

  Lasa un raspuns

  Buna ziua! Ce conditii trebuie indeplinite pentru inscriere? Multumesc!

 7. Radzievschi Liviu
  martie 26, 2016

  Lasa un raspuns

  Ce ati zice de introducerea in programul partidului ceva despre MERITOCRATIE si ceva despre DICTATURA LEGII .Ati mai avea un suporter si chiar un aliat !

 8. Cristina
  aprilie 5, 2016

  Lasa un raspuns

  13 barbati si trei femei? Cred ca in Arad proportia este de aproximativ 50%. In aceste conditii treg concluzi ca reprezentati mai mult barbatii, ca toti ceilalti.

  • Ovidiu
   aprilie 5, 2016

   Lasa un raspuns

   Cristina, noi dorim sa reprezentam pe toata lumea, nu doar pe barbati. Suntem mai multi barbati in partid pentru ca au fost mai multi barbati decat femei care au dorit sa se implice in acest proiect. Asteptam si femeile sa ni se alature pentru a echilibra proportia. Daca doresti sa lucram impreuna esti binevenita alaturi de noi.

Lasa un comentariu


Poti sa folosesti aceste marcaje si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*