Siguranta – santier “Polo” Subcetate

Publicat in: Comunicate

Alternativa De Vest a primit numeroase sesizari privind aparitia in mediul online cat si in presa locala a unor poze cu persoane care nu respecta normele de siguranta si protectia muncii aplicabila pe santierele de constructii.

itm-polo-2 itm-polo-1

Este vorba in speta despre santierul “Bazin Polo Subcetate” unde un grup de cetateni apar in diverse ipostaze pe respectivul santier fara a purta nici un fel de echipament de protectie, respectiv casca, vesta si bocanci, asa cum este prevazut de legislatia in domeniu.

Dupa cum se poate observa din poza de mai sus cetateanul din stanga poarta echipament adecvat. In schimb ceilalti patru indivizi din imagine, respectiv de la stanga la dreapta: individ sacou verde, camasa deschida la guler si blugi, individ costum bleu marin, camasa alba, cravata albastra si esarfa, individ geaca gri, pantaloni maro si individ pulover verde si geaca piele nu poarta nici un fel de echipament.

In spiritul respectarii legislatiei in vigoare si pentru prevenirea accidentelor de munca Alternativa De Vest a sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca referitor la nerespectarea normelor de siguranta si protectia muncii.

SIGURANTA INAINTE DE TOATE !

itm-polo

 

 

Alternativa De Vest recomanda tuturor cetatenilor respectarea legii in orice ipostaze …

Va tinem la curent cu raspunsul primit si va rugam sa ne transmiteti in continuare informatii despre nerespectarea legislatiei cat si a problemelor care le intampinati.

NOI nu promitem,
NOI nu schimbăm,
NOI nu reformăm,
NOI ACŢIONĂM !

Lasa un comentariu


Poti sa folosesti aceste marcaje si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*