Răzgândacul Falca

Publicat in: Atacuri la baioneta

Încă odată se dovedește că ceea ce eu și colegii mei de la Alternativa De Vest, am adus în atenția arădenilor, s-a adeverit: primarul Falcă conduce un sistem transpartinic, cu unic scop propășirea personală și a celor care îl compun.

Acum mai bine de o lună directorul Regiei de Apă amenința cu sistarea furnizării apei către CET Arad ceea ce însemna automat sistarea furnizării agentului termic către cetățenii Aradului. Primarul Gheorghe Falcă, care în mod repetat îi ceruse demisia domnului director Bănățean, căci despre el este vorba, a avut un atac furibund la adresa acestuia cerându-i demisia și afirmând  ”Așteptăm, de asemenea, să transmită municipalității lista cu salariile din Companie, să aflăm și noi și toți arădenii de ce plătim prețul pe care îl plătim pentru serviciile Companiei de Apă ”.

La vremea respectivă noi am afirmat că este doar un joc între cei doi, un mic șantaj și mai mult teatru, urmând ca cei doi să o dea la pace și într-adevăr așa s-a întâmplat.

Gheorghe Falcă s-a erijat în apărătorul domnului Bănățean arătând cât de important este respectivul pentru bunul mers al companiei. O fi plătit CET – ul datoria către Compania de Apă ?! Nu o fi plătit ?! Nimeni nu știe deocamdată dar încercăm să aflăm. Cert este că nu se mai vorbește despre sistarea furnizării apei către CET iar Falcă îl apără pe domnul director cu tot cu suita sa angajată să ia bani frumoși în conducerea Companiei de Apă.

O fi învățat talentul acesta al răzgândacului, finul de la naș?! Nu știm nici acest aspect dar putem observa că Falcă s-a răzgândit de mai multe ori în lunga sa carieră politică, de fiecare dată pe spatele arădenilor și aici amintim: Îndârjirea cu care s-a opus construirii magazinului Kaufland pe locul stadionului de fotbal pe care s-a desfășurat primul meci oficial a dispărut brusc după alegerea sa ca primar, după ce a jurat că nu se va mai achita bilet de intrare pe Ștrandul Neptun, brusc, lucrurile au luat o turnură de 180 de grade și  Falcă a decis că e nevoie de menținerea taxei ba chiar distrugerea zonei de agrement iar răzgândirea în privința lui Bănățean e doar cea mai recentă și suntem siguri că nu ultima din cariera domnului Falcă. Au mai fost foarte multe momente de rătăcire ale edilului și doar din lipsă de spațiu nu le vom expune pe toate aici.

În mod evident toate aceste schimbări de comportament au o bază și presupunem că nu una medicală ci una care își găsește rădăcinile în cele mai urăte trăsături umane.

Lasa un comentariu


Poti sa folosesti aceste marcaje si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*